неделя, 20 октомври 2013 г.

Нови книжки от IMC toys



   Приятели, днес представям на Вашето внимание новите книжки на IMC toys.
   Първа няколко думи за компанията.
   От 1981 г. насам на IMC Toys поддържа стабилно и последователно силно присъствие в сектора на детските играчки, с една ясна цел: да отговори на нуждите на своите клиенти и крайни потребители за продукти с високо качество, атрактивен дизайн и конкурентни цени.

   През последните години, не само на тази цел се превърнала в реалност, но успешно реализираният международен проект да придобие голяма световно присъствие за марка IMC за рекордно кратко време. Получаване на признание от различни лица за работата си като иновативна компания в сферата на детските играчки. Успешната работа с много световно известни брандове детски играчки като Спайдърмен, Батман, Ben 10, Hello Kitty прави компанията още по – успешна и търсена сред децата и техните родители. За краткото си съществуване IMC Toys се превръща в символ на високо качество  и радост за децата.
   За този нов сезон в момента се представят на българските деца и двете нови книжки - говорещи и пеещи на български език - става въпрос за „Котаракът вчизми  пее и разказва на български език” и „Грозното патенце пее и разказва на български език”. Каква по-голяма радост да се срещнем отново с познатите и обичани герои от тези приказки по един нов начин представен ни от  IMC toys. А представяте ли си каква ще бъде радостта на онези деца, които за първи път се срещат с тези герои по един такъв ефектен начин представен ни от IMC toys.
    Двете книжки са чудесни възможности да направим подарък на нашите деца или на други деца във връзка с техен празник – рожден ден, имен ден или друго семейно запомнящо се събитие.
   От мен приятни занимания с коя да е от двете книжки, а защо не и с двете чудесни книжки. Насладете им се и си ги спомняйте през годините, защото те определено ще оставят траен спомен, най-вече у децата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар