понеделник, 21 октомври 2013 г.

Дългоочакваните CICCIOBELLO и PIPI POPO

Дългоочакваните CICCIOBELLO и PIPI POPO Приятели, радостен съм да споделя с Вас новината, че двете дългоочаквани кукли Чичобело и Пипи Попо отново са сред нас. Всички от Вас, които толкова дълго време ги очакваха могат да бъдат вече спокойни – ще има радост в детските очи. Към момента има достатъчни количества от тези две кукли, но знае ли човек колко точно са техните почитатели и колко точно деца са получили многократни обещания да им бъдат подарени – или Чичобело, или Пипи Попо. Да не забравяме също така и дядо Коледа. И той разчита в голяма степен на тази доставка, като дойде по нашите земи. И двете кукли са страхотни и поради това се ползват в такава висока степен от Вашето внимание. Ето и кратко описание на двете така желани кукли.
Вижте повече за CICCIOBELLO Пълзящо и ходещо бебе:
CICCIOBELLO Пълзящо и ходещо бебе Бебето ЧИЧОБЕЛО може да ходи и пълзи като истинско малко човече. За да нарави своите първи стъпки, то се нуждае от Вашата помощ. Хванете го за ръце и го водете. Докато ходи или пълзи, бебето ЧИЧОБЕЛО издава весели бебешки звуци. Пълзящото ходещо бебе ЧИЧОБЕЛО реагира на звуци. Плеснете с ръце и то ще "тръгне" или ще започне да пълзи напред. Вижте повече за Кукла Пипи Попо /PIPI POPO/:
Кукла Пипи Попо /PIPI POPO/. Тази невероятна кукла Baby Amore се смее, плаче, храни, спи, примига и цапа като истинско бебе. Когато я нахраните и сложите да спи, тя ще се събуди с плач, за да смените мръсния й памперс. Мени изражението си, когато е щастлива или тъжна, и "диша" докато спи. Пожелавам Ви приятни покупки , поднасяне на подаръци и приятни мигове при играта с тези две кукли. Успешен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар