петък, 18 октомври 2013 г.

Машина за татуировки

Приятели, днес искам да представя на Вашето внимание една, бих казал, необичайна играчка. Тя е за малко по-големи деца и първоначално, даже може да се разглежда и като занимателна семейна игра, в която да участват и родителите или по - големите братчета или сестрички.
Става въпрос за Машина за татуировки на BEN 10 Alien force.

Вижте повече за BEN 10 Alien force Машина за татуировки:


BEN 10 Alien force Машина за татуировки.
Декорирайте тялото си с напълно безопасни, лесни за поставяне и почистване (само с вода) татуировки, използвайки машината за татуировки.
Начин на употреба:
Преди да започнете играта изберете един от петте цветни флумастера, за да направите татуировката. Махнете капачката на флумастера и го поставете в пистолета за татуиране. Върхът на флумастера трябва да се подава няколко милиметра. Използвайте лист хартия, за да тествате флумастера преди да "татуирате" кожата си. Насочете пистолета към хартията, натиснете бутона и оцветете. Ако сте поставили флумастера правилно, мастилото автоматично ще се разпръсква върху хартията.
Изберете шаблон за татуиране, залепете го към повърхността, която искате да татуирате. Включете пистолета, като натиснете бутона и запълнете изрязания шаблон. Когато запълните празното пространство от шаблона, изчакайте няколко минути пред ида отлепите шаблона. Не докосвайте влажната татуировка, за да не я размажете. Когато изсъхне, можете да докосвате татуировката, без да я повредите.
Ако искате да използвате различни цветове, за да направите татуировката, постъпете както следва: извадете флумастера и включете пистолета, за да изпръскате остатъците от предишното мастило. Почистете дюзата с мека кърпа, напоена в малко спиртен разтвор. Когато пистолетът изсъхне, поставете следващия флумастер, който искате да използвате. Когато завършите татуировката, махнете флумастера от пистолета и изпръскайте остатъците от мастилото, за да не засъхне в него. Флумастерите, включени в комплекта са тестване и са и са безопасни за кожата. Използваното мастило може да се почисти лесно с вода и сапун.
Комплектът съдържа:
- машина за татуировки,
- ликовете на Ben 10 и Гуен Тенисън, Кевин Левин, ДНК - извънземните,
- аерочетка,
- 5 специални цветни флумастри за татуировки,
- 50 шаблона - стикери,
- брокат и др.

Материал - пластмаса.
Подходяща за деца над 3 години.
Размери на кутията: 24 x 28 x 24 см.

Батерии модел AA ( 4 броя) . Не са включени в комплекта
Арт. № 700277
Приятни занимания на цялото семейство с тази нова семейна придобивка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар