събота, 28 октомври 2017 г.

Занимателни игри за малки деца Пиле и Радост


Занимателни игри за малки деца Пиле и Радост.
Представяме на вашето внимание две интересни игри за малки деца.
Става въпрос за Детска занимателна игра Разпъваща се - за бебета Радост и за Детска занимателна игра Разпъваща се - за бебета Пиле.
И двете занимателни игри са чудесни идеи за подарък за вашето малко дете или бебе! Играейки си с тези занимателни игри то развива своята координация очи-ръце и въображението си. В процса на игра детето научава различните цветове и форми и как да ги сглобява една в друга, като разбира и коя с коя си подхождат по размер.
На занимателната игра Радост на формите й има нарисувани цифри и латински букви, които детето също ще има възможността да знае от малко. Може да му измисляте различни занимателни игри, като например да нареди чашките една в друга по ред на числата. Могат да се подреждат и чашките по подхождащи си цветове. Възможно е да се правят и различни групи от чашките.
На занимателната игра Пиле на формите й има нарисувани цифри и плодове, които детето също ще има възможността да научи и знае от най-ранна възраст. Друго предимство на двете занимателни игри е, че детето може да си играе с тях на пясъка по време на вашата морска почивка, като прави различни по размер формички, а с долната част на чашките да оставя отпечатъци от сладките животни върху пясъка.

Възрастово предназначение на занимателните и образователни игри е за деца над 6 месеца.

Ако търсите и желаете да притежавате някоя от тези интересни образователни игри, можете удобно да си го осигурите от онлайн магазина за продукти за деца Kristaltoys като натиснете тук -  Детска занимателна игра Разпъваща се - за бебета Радост или тук - Детска занимателна игра Разпъваща се - за бебета Пиле.

Благодаря ви и до нови срещи. Ще се радвам ако коментирате. Ще се радвам и ако ни пишете какво точно предпочита вашето дете или какво вие търсите за него. Благодаря ви предварително!

Няма коментари:

Публикуване на коментар