четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Ново - Комплект Лунен пясък за игра

Комплект Лунен пясък за игра.
До неотдавна децата бяха силно впечатлени от появилия се за първи път така наречен Лунен пясък. Той се охарактеризира с това, че е винаги „влажен“ и „сипкав“,  „никога не изсъхва“ и е винаги във вид, готов за моделиране.

Децата истински се дивяха на това ново вещество и то успяваше да привлече и задържи тяхното внимание и по този начин ги провокираше те да работят с пръсти и ръце и първоначално неумело и с известен страх, а в последствие доста настойчиво и уверено да сътворят своите първи фигури и форми от този лунен пясък.
Порари някои специфики от поведението на търговците, този така атрактивен продукт се изчерпа и поради големия интерес към него и в последствие никой не го достави отново на пазара, т.е. на разположение на децата, които вече бяха свикнали с  него.
За нас е удоволствие да ви представим този идентичен продукт. Сега вече всички, които го търсят отдавна и са вече свикнали с неговата употреба, ще могат да го имат на разположение.

Комплектът Лунен пясък за игра развива креативните заложби на децата. С него те могат да оформят най-различни свои виждания за фигури и форми. Това е истинско удоволствие за тях, защото така те реализират своите фантазии и творчески потенциал.
Комплектът Лунен пясък за игра включва:
- пакетче с магически пясък, около 100 гр.,
- две различни форми, изобразяващи животни.
Размери на комплекта Лунен пясък за игра - 14 х 8 х 4 см.


Комплектът Лунен пясък за игра е подходящ както за игра в къщи, така и в различни творчески клубове или кръжоци. С помощта на подходящ учител или инструктор, който да насърчи детето и му даде първоначални насоки, могат да се развият творческите заложби у децата.
Ако отдавна търсите и желаете да притежавате Комплектът Лунен пясък за игра, можете удобно да си го осигурите от онлайн магазина за продукти за деца Kristaltoys като натиснете тук -  Комплект Луненпясък за игра.

Благодаря ви и до нови срещи. Ще се радвам ако коментирате. Ще се радвам и ако ни пишете какво точно предпочита вашето дете или какво вие търсите за него. Благодаря ви предварително!

Няма коментари:

Публикуване на коментар