неделя, 15 октомври 2017 г.

Историята на Монсуно – едно предизвикателство

Историята на Монсуно – едно предизвикателство
Една сутрин Чейс Суно открива, че неговият баща, знаменитият учен Джереди Сено е изчезнал безследно. Професорът е посветил целия свой живот на загадката за Изчезването на динозаврите и най-накрая успява да намери отговор на този въпрос - Как са изчезнали и по каква причина динозаврите? Според неговата теория в катастрофата и главната причина за изчезване на динозаврите е била уникална субстанция, съдържаща в себе си безгранични възможности. Тази уникална субстанция, съдържаща в себе си безгранични възможности, се казвала Монсуно. Професорът Джереди не устоява на изкушението и използва тази нова материя, която както казахме се казва Монсуно Monsuno, за да получи невероятни комбинации на най-различни животни, притежаващи невероятни супер способности. Разбира се, Професорът Джереди Сено създава и мутанти за мирни цели, но секретната правителствена агенция Щ.У.Р.М. решева да използва бойните възможности на създадените от Джереди прототипи за свои военни цели, така че на учения не остават никакви други възможности, освен да скрие своите разработки и да избяга. Търсейки своя баща, Чейс Суно успява да открие неговата лаборатория. Чейс Суно попада и на отряд от правителствени войници и невероятното чудовище Рока - първият създаден от Джереди хибрид, задачата на който е да охранява най-младия Монсуно от многобройните опасности, които го грозят. И макар, че първоначално Рока не заслужава доверие, постепенно става ясно, че той е най-предания приятел и защитник, на когото можете да разчитате и да си представите.
Става ясно, че пред Чейс Суно стои необходимостта да събере верен отбор от съмишленици и приятели, с помощта на който той ще може да преодолее и победи враговете и да намери и освободи баща си. Също така и да открие и истинската тайна и секрети и истинското предназначение на Монсуно.
Историята на Монсуно е определено една запленителна история, която има в себе си много нови герои, много поврати, тайни, неочаквани развои, но тя ни води към положителна развръзка, която осигуряват участващите в нея положителни герои чрез неимоверните усилия, които полагат и препятствия, които преодоляват.
Истинско удоволствие е децата да притежават отделните герои от тази история и да възпроизвеждат отделни сценки от нея, като естествено накрая те достигат до победата над лошите и спечелват тази титанична битка. Биткана на и за Монсуно.
Ако желаете да притежавате героите за играта Монсуно, можете удобно да си го осигурите от онлайн магазина за продукти за деца Кристал Тойс като натиснете тук -  Монсуно за мен
Благодаря ви и до нови срещи. Ще се радвам ако коментирате. Благодаря ви предваритено!

Няма коментари:

Публикуване на коментар