понеделник, 8 юли 2013 г.

Лятото набира скорост. Готови ли сте?



Приятели, навън не е нужно да се обяснява кой сезон е. Това си личи по приятната и на моменти повече от „приятна” температура. Все по-често на дневен ред идва темата за лятната почивка. Темата да бъдем за известно време извън офиса или работното място все по – често ни обсебва. В това няма нищо странно, все пак ние сме хора и времето навън безспорно ни влияе.
В момент като този нищо друго не може да възстанови силите ни така, както прекараното време сред природата. Може би ние започваме с определено време след работа през делничните дни да бъдем сред природата. В събота и неделя естествено ние сме за по-дълго там и най-вече край басейните. Отпуската е за по-дълги пътувания, т.е. за морето.
Хубавото е, че сега има и достатъчно най-различни неща, като надуваеми дюшеци, надуваеми фотьойли, надуваеми сърфове, пояси, плувки, топки, с които ние с радост се обграждаме и си прекарваме комфортно и интересно край басейните.
Децата, а често и ние, се включваме във вихрещите се преследвания и своеобразен бой с водните пистолети край басейните. Този сезон са особено модерни и водни оръдия. Те са специално разработени с цел увеличаване на удоволствието при игра с тях. Водната струя на водните оръдия е по-плътна и достига и на по-далечни разстояния. Те имат и още едно предимство – не потъват. Обвити са със специален материал, който ги държи на повърхността.
Мисля да не споменавам за наличието на голямо разнообразие от размери и форми на водните пистолети и водните оръдия. Всеки най-свободно може да си прецени какъв вариант го устройва най-добре.
Така въоръжени, супер играта и емоциите от нея са гарантирани.  Това е един от най-добрите методи за релаксация - заедно с децата и приятели сред природата, участващи в една щура игра. Гарантирано няма да повярваме колко сме се заредили с енергия и сме нахъсани да се справим с доста предизвикателства. А те не липсват.
       Приятели, аз лично отивам да огледам предлагащите се водни пистолети и водни оръдия. Мисля да се подготвя подобаващо, за да мога да победя в предстоящата игра. Пожелавам същото и на Вас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар