четвъртък, 18 юли 2013 г.

България върви напред…



В това невероятно лятно време се провежда Световната лига по волейбол в Аржентина.
 Това е един от най-силните турнири на планетата по волейбол. В него си дават среща най-подготвените и най-добрите волейболни отбори от страните участнички.
Всички ние в момента сме страхотно удовлетворени от представянето на българският волейболен отбор. Момчетата са в невероятна форма и успяват постоянно да ни доставят удоволствие с красивата си игра завършваща с победа за тях.
Такова беше представянето им и в груповата фаза срещу волейболният отбор на Полша, който също е много силен. Самите поляци преди срещата си с българският волейболен отбор декларираха сигурна победа за тях, но това не се случи. Победи българският отбор за наша огромна радост и удоволствие.
Снощи т.е. днес сутринта в ранните часове на денонощието отново бяхме зарадвани с нова победа на българският волейболен отбор. Този път срещу отбора на самите домакини – Аржентина. Срещата завърши 3 на 1 гейма в полза на българският национален отбор по волейбол.
Пиша в момента тази статия и ми се иска страшно много нашият отбор да се представи по същият начин и в предстоящата среща срещу отбора на Италия. Стискам палци.
И след толкова много волейболни новини смятам да участвам и лично. Ще си закупя първо една чудесна волейболна топка от сайта на kristaltoys. След това с приятели ще се опитаме да възпроизведем успешната игра на българският волейболен отбор. Съветвам ви и вие да направите същото. Спортът винаги помага.
Успешна игра на волейбол.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар