понеделник, 9 септември 2013 г.

За бързо заспиване



Обикновено и често децата по една или друга причина не заспиват веднага и лесно. Определено те не са машини. Няма как с копчето на дистанционното да ги принудим да правят онова, което трябва или на нас ни се иска. Те са едни чудесни сладки малки и мили същества, които никак не ни слушат и обикновено искат точно това, което на нас не ни се иска към момента. Точно така става и със заспиването им. Те по най-различен начин се съпротивляват на опитите ни да спазваме някакъв режим. Или все още са подвластни на емоциите и заниманията, които са имали непосредствено преди заспиването или си имат някакви представи относно онова, което предстои и най-вече не им се остава сами.
Точно в този момент на нас в помощ ни идват разни хитринки. Както съм писал в по-предна статия, голяма част от хората включително и възрастни си лягат с техните любими плюшени играчки. Тук в тази статия искам да спомена и за новите възможности, които ни предоставят хора с чудесни идеи. Става въпрос за нощните лампи. Обикновено тъй като те са предназначени за деца, са и оформени като различни животни. Нещо много познато и любимо на самите деца. В оформлението на нощните лампи за деца обикновено има различни елементи от плюшени играчки. Към тях естествено са добавени и звук и светлина. При различните модели на нощни лампи за деца тези, бих ги нарекъл екстри, са в различни комбинации. Но в крайна сметка те си оказват на пръв поглед своето „магическо” въздействие. Детето се пристрастява в добрия смисъл на думата и много бързо и спокойно заспива с помощта на своята нощна лампа. Чрез светлината и мелодията й то има впечатлението, че не е само в своята стая и така добива и увереност да го прави.
Определено нощните лампи за деца са един необходим продукт за детската възраст и според мен внасят голяма доза спокойствие и увереност в самите деца. Защо трябва да плачем дълго време и всяка вечер, да отделяме прекалено много време на един проблем, който има своето идеално решение.
Бих добавил също така, че нощните лампи за детската стая са и много красиво оформени и се явяват една чудесна възможност да декорираме и украсим по един неповторим начин детската стая.
Нощните лампи за деца са и един чудесен подарък за нас самите, за наши приятели, за рожден ден, за кръщене или по друг повод.
Естествено, че оставям на Вас да прецените и си изберете подходящия модел и функционалност. Успехи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар