четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Наложили се ТОП 5 предложения за Свети Валентин

Наближава най-честваният в целия свят празник на влюбените, а именно - Свети Валентин. И въпреки че трябва да показваме любовта си към ближния всеки ден, то на този празник е много важно допълнително да го зарадваме - в знак на обич, на благодарност и на радост, че този човек е с нас и ни харесва и търпи такива, каквито сме, което понякога е много трудна задача.
По случай този невероятен празник, за да ви улесним, сме ви подготвили ТОП 5 идеи за подарък:

1) Огромното плюшено сърце. То има няколко предимства - половината от дарената радост ще се реализира още при виждането големината на подаръка; самата форма на сърце определено е точната за повода. Друго предимство е, че освен, че е страшно красиво, сърцето може да се използва и като възглавница.
Ако ви харесва идеята за сърце, но искате да е в по-малък размер, тук разгледайте останалите предложения.

2) Най-голямата плюшена играчка - Огромното мило и добро Мече. Безспорният бестселър! Налично в два цвята - според предпочитанията на вашата половинка. Моментът с изненадата при виждането размера на подаръка важи и тук с пълна сила.
Тук разгледайте други различни по размер мечета и други животни.

3) Плюшена възглавница. Подарък, който ще бъде и от полза. Може да служи за украса или като истинска възглавница на леглото на половинката ви, като всяка вечер, преди сън ще си мисли не за какво да е, а за вас. Какво по-хубаво от това ?! ;-)

4) Порцеланова чаша със зодия. Друга идея, която със сигурност ще влезне в употреба на вашия спътник в живота. Изберете чаша за него и за вас самите, като всеки си има своята лична чаша със собствената зодия. По този начин сутрешното ви кафе ще бъде още по-приятно и вкусно!

5) Плюшено цвете. И ред идва на последното ни предложение, но не на последно място, дори може да се каже, че това е нашето любимо - букет от плюшени цветя.
Те са толкова усмихнати и цветни, че придават настроение винаги, когато ги погледнете.
А знаете ли коя е най-хубавата част ?
Никога не увяхват! Като ги види, любимата ви със сигурност ще
ви обикне още повече, ако изобщо има още накъде. ;-) 





Няма коментари:

Публикуване на коментар