събота, 2 септември 2017 г.

Отново на училище 2017

Отново на училище 2017



Сякаш беше вчера, когато лятото предстоеше. Ваканцията започна! Децата поеха по най-различни пътища и начини за нейното прекарване. Но всичко това вече е към своя край.
На дневен ред, най-вече в мислите на родителите е началото на новата учебна година.
Всяко начало на учебната година е и еднакво, и различно. Еднакво е за това, че предстоят покупки на определени видове продукти като ученически раници, чанти, мешки за спорт,несесери, тетрадки, облечки за тетрадки и учебници, обувки, дрехи, маратонки и още доста неща, които са си специфични за отделните семейства. Различно е всяко начало на новата учебна година поради факта, че на пазара се предлагат от търговците страшно много варианти на ученечески раници, чанти, мешки за спорт, несесери, тетрадки, облечки за тетрадки и учебници, обувки, дрехи, маратонки. Няма да изброявам вариантите и възможните разлики, но главното се състои в това, че всеки може да си направи своя личен избор и да си закупи онова, което в най-голяма степен се припокрива или е най-близко до неговите очаквания и виждания за определения търсен продукт.
Различни са критериите и мотивите, които са водещи при покупките от страна на родителите. Някои са насочени към нискобюджетни покупки т.е. търсят възможно най-евтините неща, макар и те да са много далече от техните очаквания щом цената е най-ниската, то това е напълно достатъчно, за да се сдобие въпросния клиент или родител с осигуряването на необходимите неща за училище. Известна част от родителите, бих казал, сякаш не са и толкова заинтересовани.
Други родители са много на ясно какво точно търсят и са добре ориентирани в марките на предлаганите продукти и качеството на същите. Много често те имат списък на желаните продукти и ако попаднат в магазин, където е добре снабдено, много бързо си осигуряват всичко необходимо и макар на пръв поглед на малко по-висока цена, с оглед на отделеното време за пътуване и осъществяване на покупката, те дефакто са в икономия на средства и в ръцете си имат едни по качествени, красиви и надеждни продукти.
Естествено, че има и родители, така да се каже от  премиум клас, които не само, че държат на високото качество, но и на доста по-високата цена. Това, че те са си купили най-качествените раници, чанти, мешки за спорт, несесери, тетрадки, облечки за тетрадки и учебници, обувки, дрехи, маратонки на най-високите цени ги удовлетворява и им дава усещането, че са живи. Наистина голяма част от раници, чанти, мешки за спорт, несесери, тетрадки, облечки за тетрадки и учебници, обувки, дрехи, маратонки са толкова красиви, че могат направо да се сравнят с произведения на изкуството.
По някои медии се появиха, бих казал тенденциозни репортажи, с цел да направят добро впечатление на определена категория клиенти, които превратно представят ситуацията на пазара и спекулират с това. Изнесената информация цели да представи в добра светлина въпросната медия.
Истината и хубавото на всичко е, че има богат избор за всички и всеки индивидуално за себе си може да си прецени от какви раници, чанти, мешки за спорт, несесери, тетрадки, облечки за тетрадки и учебници, обувки, дрехи, маратонки има нужда за предстоящата учебна година.
Ако искате допълнително да се информирате и ако решите да си осигурите необходимите раници, чанти, несесери, тетрадки, обувки, дрехи, маратонки можете да го направите удобно като посетите kristaltoys.com - Всичко за ученика.

С пожелание за успешна учебна година на всички ученици, учители и родители! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар