неделя, 6 ноември 2016 г.

Голяма, даже огромна изненада за подарък - голяма плюшена играчка

Нормално е в един блог за детски играчки да има ревюта за такива.
С удоволствие искам да ви представя на вашето внимание доста интересни и нови предложения за огромни плюшени играчки. Даже искам да ви помоля с коментарите си под тази статия да помогнете да изберем най-красивата и атрактивна от тях. Става въпрос за следните четири огромни плюшени играчки.
Бързам да добавя, е и четирите плюшени кучета са с атрактивни размери, реалистична форма и много приятен и красив плюш. Всяка една от тези огромни плюшени играчки е много подходяща за голям подарък, доставящ огромна изненада при подаряването и същевременно огромна радост. Те са предназначени за всички, които обичат този вид плюшени играчки. Тези плюшени играчки са не само подходящи за голяма изненада, но и с тях може да се декорира пространство от дома, офиса или хотела.
И така въпросните плюшени играчки:
1. Голямо и красиво легнало куче Въпросната плюшена играчка е с три варианта на оцветяване. Тя представлява едно мило и добро легнало куче, което сякаш ви гледа право в очите и е готово да изпълни всяко ваше желание.
2. Голямо плюшено куче Боксер Голямо плюшено куче Боксер е в друга стойка. То е седнало на задните си лапи и е с изпънати предни такива. Просто от тази му стойка си личи силата, която притежава и излъчва. Сякаш може да се справи с всеки нежелан гост или такъв, който ви притеснява по някакъв начин.
3. Голямо плюшено куче Санбернар Този плюшен Санбернар е в легнало положение. Той е също с много мило и приятелско излъчване. Също така е и на прага да ви проговори – да сподели с вас какво иска или да сподели с вас предишно съвместно преживяване.
4. Голямо и много красиво Овчарско куче Тази плюшена играчка е направена от реалистичен плюш и е определено доста голяма. Голямото и много красиво Овчарско куче е легнало, но сякаш в следващия миг ще скочи я наляво, я надясно с цел да ви изненада и зарадва приятно. Отдалече му личи, че е много добро и с весел нрав, а също така и доста игриво.
Тук оставям и вие да добавите по нещо, което съм пропуснал в описанието на тези огромни, мили и добри плюшени играчки и както се уговорихме по-горе, да споделите в коментарите, коя от тях според вас е най-красивата или как ги подреждате според вашите представи.
Предварително ви благодаря!
Първият верен коментар, потвърден от останалите, ще получи талон за 10% отстъпка от покупката си в Кристалтойс.
С пожелание за успех!

1 коментар: