сряда, 18 май 2016 г.

Първи юни – Денят на детето е вече близко

Денят на детето е вече близко

Колеги, първи юни – Денят на детето е вече близко

Привет, Колеги
Във връзка с наближаващия първи юни – Ден на детето, искаме да Ви предложим да се подготвите подобаващо за неговото посрещане и успешно да удовлетворите повишеното търсене с оглед на този празник на различни видове подаръци за деца.
Ние от „Кристал“ ООД от дълги години се занимаваме с внос и търговия на едро на детски играчки, ученически раници и различни видове спортни стоки.
Можете да се регистрирате в сайта ни www.kristaltoys.com и да се запознаете като цяло с широкия и атрактивен асортимент от подаръци за деца, които успешно да предложите на Вашите клиенти.
За това, че сме колеги и заедно се стремим да оцеляваме и се справяме в тази нелека обстановка на пазара, ние от „Кристал“ ООД сме готови да Ви оферираме най-добри цени на за избраните от Вас продукти без оглед на количеството.
Ако се регистрирате на сайта ни и направите своята поръчка до 30.05.2016 г. ще получите и допълнителни 5% търговска отстъпка за поръчки над 100 лв.
Погледнете сериозно на това наше предложение и направете шарени и атрактивни Вашите търговски обекти с новите и многообразни продукти от асортимента на Кристалтойс.
Нашата препоръка е да поръчате по малко от много неща, за да може без усилия да предложите максимален асортимент на Вашите клиенти и да успеете да ги изненадате приятно. Не се безпокойте, ако нещо Ви свърши бързо. Това по принцип е нашата и Вашата цел – да се продават бързо продуктите от щандовете. Чрез бързата комуникация по мейл или по телефона ще можем много бързо да доставим продаденото.
За да се случи всичко това напомням отново, лесно е - достатъчно е да се регистрирате и да си направите Вашата поръчка онлайн на www.kristaltoys.com
Работете по един съвременен и успешен начин както го правят вече много от Вашите колеги. :-)
Очакваме Ви!
С уважение,
Екипът на Кристалтойс

Няма коментари:

Публикуване на коментар