неделя, 19 октомври 2014 г.

Малките почитатели на оцветяването

Отново радост за малките почитатели на оцветяването. На разположение на послушните и даровити деца са осемте папки за оцветяване на издателство Уникарт от серията Дисни.
Става въпрос за една нова конфигурация и представяне на възможността децата да се занимават, да се развиват техните заложби, да реализират скрития в себе си творчески потенциал на малки художници.
Чрез тези книжки децата имат възможността да се срещнат отново с любимите си герои от телевизионните детски сериали – Мики Маус, Мечо Пух, Принцесите, Колите, Самолетите и Финиъс и Фърб. Излишно е да споменавам колко са красиви и точно изработени героите на Дисни, а и самите книжки. Общувайки с тези книжки, децата не се научават и не придобиват само навици да оцветяват, но и някак си свикват с красивите и хармонични картинки от книжките и така започват неусетно да ценят красивото и хармоничното навсякъде около себе си. Децата могат многократно да се обучават със страниците за оцветяване и да стават по и по-добри със всеки опит. Те неусетно се научават да държат моливите за оцветяване или флумастрите. Свикват с белия лист и писането. По този начин преходът към училището, буквите, цифрите и тетрадките е къде- къде по-лесен, желан и радостен. Във всяка книжка има по осем листа за оцветяване и един лист със стикери за изрязване.
Изрязаните стикери са предназначени и могат да се залепят на указаното място за залепването им на листовете за оцветяване. Така завършена работата – оцветените картинки на листовете за оцветяване и вече със залепените стикери на обозначените за целта места, имаме едни готови за изложба експонати, които определено трябва да участват в такава. Ето така, съвсем спокойно, се получава едно приятно занимание и за децата, и за техните майки, които могат по много креативен начин да използват времето с техните деца. А кой е най-добрият художник ще се реши след обстоен преглед на завършените и представените готови творби на малките и неукрепнали художници – творци. Тази своеобразна надпревара може да завърши и с поднасянето на малки подаръци на добре представилите се участници. Награди, макар и малки, могат да получат всички участници. Наградите могат да бъдат отново една книжка от тази поредица, моливи за оцветяване. Има повече от достатъчно варианти и марки моливи за оцветяване. Могат да бъдат и флумасрти за оцветяване или пък пастели или боички за оцветяване. Спирам до тук, защото от оцветяване няма да остане време за други занимания на децата и на техните майки или баби. Пожелавам успехи на малките художници и повече послушание, за да заслужат поне една от тези красиви книжки на Дисни с дисни герои. За тези, които проявяват интерес откъде могат лесно и бързо да си набявят въпросните книжки, варианти на моливи за оцветяване, флумастри, пастели или боички просто трябва от компютъра си да посетят онлайн магазина за детски играчки и продукти за деца - kristaltoys.com или е достатъчно да натиснат тук :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар