събота, 16 август 2014 г.

Раници 2014 Габол Gabol



Искам да представя на Вашето внимание новата колекция раници Габол Gabol  за 2014 година.
Отново от Габол Gabol успяват да ни изненадат, и то много приятно, с новите предложения за ученически раници, ученически чанти, спортни сакове и различни видове несесери.
Тази година ученическите  раници са представени в няколко нови групи. Става въпрос за Alice, Natura, Fantasy, Singer, Wild, Crash, Corner, Bronx, Faster, Scream, Cuore, Sugar, Rap, Jungle
Общо взето никак не са малко. Има предложения и за най-претенциозните. Може би извода е, че трябва да се купува повече от една раница. Най-добре поне от три серии по една. Евентуално при поет ангажимент за бележник, пълен само със шестици. Това естествено е опит за шега. Всеки е свободен сам да реши от кои раници или продукти на Габол Gabol и колко ще си закупи.
Тази година ученическите  раници са представени в няколко нови групи. Става въпрос за Alice, Natura, F
Всяка серия от тези се характеризира с цветова идентичност и различни елементи, характерни за всяка една от сериите. Всяка отделна серия включва голяма раница за училище, по-малка раница, раница за детската градина, чанта, спортен сак, несесери и евентуално портмонета.
Отново и тази година от Габол Gabol са заложили не само на модерното цветово оформление на ученическите  раници, на тяхната здравина и безопасност за здравето на децата, но и на неповторимия дизайн и адекватния ценови клас, в който са позиционирани ученическите  раници.
Тук няма да навлизам в подробности. Вие с лекота сами ще се ориентирате и ще стигнете до извода, че такова качество на такава цена просто няма.

Вече Ви оставям, за да имате достатъчно време да разгледате и да решите какво си избирате като най-подходящо за Вас от продуктите на Габол Gabol.
Всичко това можете да направите много удобно, като се възползвате от онлайн магазина kristaltoys в раздела му Ученически раници и чанти => Продукти Габол - Gabol
Желая успехи! J

Няма коментари:

Публикуване на коментар