понеделник, 11 ноември 2013 г.

Аксесоари за Барби

Приятели, какво е една кукла Барби без своите аксесоари. Дизайнерите и символичните „родители” на куклата Барби от Мега блокс са се постарали Барби да не скучае и да се занимава с всичко онова, с което се занимават истинските хора.
На разположение на Барби вече са и немалкото чудесни нейни аксесоари, за да бъде играта с нея неповторима и незабравима. Най-големият и най-желан от Вашата кукла Барби подарък е игралният комплект "Луксозна Къща"! В голямата къща на Барби има осем стаи, които могат да бъдат обзаведени по всевъзможен начин. Подредете спалнята с красиво легло с балдахин, хол, в който Барби да се отпусне с приятели или баня, в която има вана с пяна. Изборът е Ваш. Качи се на горния етаж с асансьора и организирай парти за Барби, Тереза и техните приятели. Розовата цветова гама, в която е изпълнена къщата на Барби, ще допринесе за създаването на магическа атмосфера по време на Вашата игра. Комплектът "Луксозна Къща" включва: луксозно имение с осем стаи, асансьор, красиви мебели за обзавеждане, фигурки на Барби и Тереза с допълнителни дрехи и аксесоари. Комплектът "Луксозна Къща" съдържа 301 броя части. Какво е Барби и нейният луксозен начин на живот без да разполага със свой собствен басейн, където да спортува, поддържа идеална фигура и се среща с приятелки. Потопете се във фантастичния басейн. Създайте платформа с красиви розово-сини хълмове и красив басейн на няколко нива, в които водата се прелива. Барби изглежда страхотно в розовия си бански, към който има и подходящо парео. Кен ще приготви вкусен хот-дог, а Барби ще посрещне гостите и партито може да започне. Комплектът за игра "Барби Басейн" съдържа: Плувен басейн на нива, в който водата се прелива, различни аксесоари (чадъри, шезлонги, цветя, дървета и др.), които създават неограничени възможности за дизайн и декорации, Барби (с аксесоари) и Кен
Комплектът за игра "Барби Басейн" съдържа 159 броя части. Не на последно място е това какъв е външният вид и това как изглежда самата кукла Барби. Вие знаете, че тя е доста претенциозна по отношение на външния си вид. На помощ тук идва и предложението за комплекта за игра Барби "Моден бутик" Барби "Моден бутик" Ви предлага стая, пълна с бутикови рафтове за различни модни аксесоари, закачалки, дори имате красиви кутии, за да опаковате Вашите покупки. Може да сложите на Барби различни декорации: панделки, шноли, цветя, чанти и дори да промените облеклото й. Комплектът Барби "Моден бутик" включва: сглобяем бутик, закачалки, различни видове аксесоари и Барби. Комплектът съдържа 107 броя части. Куклата Барби естествено обича и да посещава различните магазини и да си купува различни нужни й неща. Тя може да направи това, като се възползва от възможността да посети или игралният комплект "Магазин", или игралният комплект "Магазин за сладолед" . Колко много възможности за игра и радост има с една кукла Барби. Не случайно това са едни от най-обичаните и търсените за игра кукли в целия свят от всички момичета. Най-голяма е радостта у детето, когато получи за подарък и вече си има своя собствена кукла Барби. Естествено вече и с нейните аксесоари. Приятна игра и незабравими спомени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар