четвъртък, 13 юни 2013 г.

Упражнителни тетрадки за първи клас

Упражнителните тетрадки за първи клас са едни страхотни предложения за бъдещите ученици. Чрез тях децата могат да се запознаят и упражняват далеч преди да тръгнат на същинското училище. Естествено това може да става в къщи или на друго приятно за децата място. По този начин децата привикват и за тях става нещо типично да има книжки и тетрадки в ежедневието им и те да се занимават с тях. Също така в тези упражнителните тетрадки допусканите грешни не се санкционират и децата се научават да ги коригират, а с течение на времето и упражненията въобще да не ги допускат. Тетрадките имат достатъчно примери и децата водени от тях се научават един красив почерк. Упражнителните тетрадки са две:
Упражнителна тетрадка по писане за първи клас. Мили първокласници, с помощта на тази тетрадка вие ще имате възможност да се упражнявате и да усвоите правилното и красиво изписване на буквите.
Мили бъдещи и настоящи първокласници, а с помощта на тази тетрадка вие ще имате възможност да се упражнявате и да усвоите правилното и красиво изписване на цифрите и математическите знаци. Желаем ви успех! Приятни занимания!

Няма коментари:

Публикуване на коментар