неделя, 16 септември 2012 г.

Любимите „Барби” с нови продукти

Любимото име на милиони момичета по света Barbie успя да изненада своите почитатели – малките момиченца и момченца. След като те си направиха най-различни колекции с куклите Барби, закупиха им и най-различни аксесоари – модни дрехи, чанти, обувки, барби обзавеждания и много, много други, от компанията производител явно са решили, че за момента е добре всички малко да си отпочинат. Все пак са изминали повече от 50 години от появата на първата кукла Барби. А и някак си, най-вече, самите кукли са за малко по-големи деца. В момента на пазара е реализирана като налични предложения, и то за по-малките деца, една много свежа идея. Става въпрос за серията "Домашни любимци" на Barbie. Самите производители, е излишно да споменавам, че са преценили и са предпочели за реализирането на своята идея все домашни животни. Те, поради факта, че са такива, са познати на децата, те не се страхуват от тях и често, когато се наложи да се разделят с тях, децата плачат и не искат да го правят. Самата серия "Домашни любимци" на Barbie се състои от три животни, а именно: едно много мило интерактивно куче Лейси, порода чихуахуа /CHIHUAHUA/, също толкова мил интерактивен Пудел /POODLE/ и естествено, не може и без домашната котка. Става въпрос за интерактивното коте от серията "Домашни любимци" на Barbie.
Тези три интерактивни животни изглеждат толкова мили и сладки, че вярвам, ще бъдат любими не само за децата, за които са предназначени. Вярвам, че и по-големите какички и батковци с голямо удоволствие ще ги гушкат, милват и общуват с тях с удоволствие.
Самите животни изглеждат прекрасно, изработени са от висококачествени материали и са интерактивни. Те вършат различни неща, с които допълнително впечатляват децата. Към всеки комплект има и допълнителни аксесоари, с които децата могат да си пресъздават различни свои фантазии с тези прекрасни плюшени животни. Пишещият и четящите само можем да съжаляваме, че вече нямаме тази възможност да си играем с животните на Barbie от серията "Домашни любимци".

Няма коментари:

Публикуване на коментар