четвъртък, 11 март 2021 г.

Ново - Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGET POP IT с различни форми и цветове

Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGET POP IT с форма на ябълка, многоцветна
   Днес искам да представя на вашето внимание една нова и атрактивна детска играчка, която е на път да се превърне в поредния хит сред детските играчки. Става въпрос за така наречените Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGET POP IT с форма и цветове. Към момента при нас те са с 6 различни форми като петте форми са едноцветни и имаме и една Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGET POP IT с форма на ябълка, която е многоцветна и някои от децата я предпочитат. На пръв поглед в тази форма и в тази играчка няма нищо по-специално, но когато се замисли малко човек все пак, за да се направи тази играчка с повече от един цвят си е доста сложно и изисква допълнителни усилия и умения.

   Ето тук ще представя накратко какво представлява тази играчка - Обичате ли, вие или децата ви, да пукате балончетата на защитното фолио? Ако да, тогава тази игра е за вас!
   Това е уникална антистрес играчка, с която ще се разтоварвате отново и отново. Специално създадена за облекчаване на стреса и безпокойството. Просто натискате мехурчетата надолу и те издават лек пукащ звук.
   Това е чудесна игра, която ще отвлече вниманието на хора, които имат вредни навици като въртене и дърпане на косата или гризане на ноктите. Отпуска, премахва стреса, стимулира мисленето, концентрацията и фината моторика на децата.
   Изработен от висококачествен силиконов материал, издръжлив, нетоксичен, без BPA, безопасен за деца и възрастни хора. Удобно докосване, меко за натискане, водоустойчиво, безкрайно многократно и миещо се.

    Играчите се редуват да натискат произволен брой топчета, които пожелаят, в един ред, а играчът, който натисне последното топчета, ще загуби - фина двигателна игра, която насърчава развитието на мисленето за малки деца, помага за обучението на аритметика способност за планиране. Също така за възрастни хора с мозъчен спад. Перфектна играчка за състезания за деца, идеална за деца и възрастни хора, за да играят заедно.
 

Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGET POP IT с форма на освоъгълник, осмоъгълен Попит

Тази играчка Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGET POP IT е идеална за хора с аутизъм / стрес, помага за облекчаване на стреса / безпокойството и възстановяване на емоцията. Също така е чудесен подарък за игри родител-дете, вкарва родител-дете в по-концентриран фокус върху работата, подобряване на емоционалната комуникация.

   Просто натиснете мехурчетата на поп фида, това издава лек пукащ звук. Обърнете го и започнете да играете отново! Колко е приятно и разтоварващо, нали!
   По принцип тази лесна игра с лек състезателен привкус е привлекателна за децата. Тя със своите различните форми и оцветявания е доста атрактивни и децата започват да я търсят усилено и да си играят с нея. Някои правят и своеобразни състезания кой по-бързо ще свърши и на кого играчката е по-хубава естествено. Също така тази играчка може да се колекционира по цветове и форми. Възможна е и размяната между децата на тази играчка. Ако желаете да закупите можете да направите това лесно и удобно за вас от онлайн магазина за детски играчки Kristaltoys - Антистрес детска играчка Фиджет Попит FIDGETPOP IT.

Можете да разгледате и си изберете още антистрес играчки от  Kristaltoys.

Беше ми приятно, че представих на вашето внимание тази търсена към момента играчка.
С най-хубави пожелания!

Няма коментари:

Публикуване на коментар