вторник, 16 февруари 2021 г.

За Вас - една нова, интересна и атрактивна играчка - Става въпрос за Китарата Пейпър Джъмс

 

       Днес искам да представя на вашето внимание една нова, интересна и атрактивна играчка. Става въпрос за Китарата Пейпър Джъмс.

Тази играчка е предназначена за децата, които от малки са артистично настроени и проявяват интерес към музиката и сценичното поведение. Хубаво е заложбитте на децата да бъдат откривани във възможно най-ранен етап на тяхното развитие и да се полагат грижи и усилия те  да бъдат развивани.

Китарата Пейпър Джъмс е една смела, иновативна играчка, съчетала в себе си развитието на технологиите.

Китарата Пейпър Джъмс е с атрактивна форма, подканваща те да   я ползваш и й се наслаждаваш. Оцветяването на китарата също е в синхрон с чудесната й форма. Но най-интересното и характерното за нея е, че няма струни. Самите звуци се издават на база докосване на сензори. Това ще зарадва детето и ще развие у него допълнителна чувствителност и умения. Естествено, че ще го и обогати едно такова ранно запознаване с технологиите и тайните на заобикалящия го свят. Мисля, че е доста провокативно. Възможностите никак не са малко!

Ето и описанието на самия продукт –

Детска играчкаДигитална Китара Пейпър Джъмз Paper Jumz, без струни. 


Нова и иновативна детска играчка с формата на китара. Струните на китарата са дигитални и реагират на допир в определени области. С тази иновативна китара детето може да се научи да свири определени мелодии или да реализира свои мелодии и сценично поведение. Хубав подарък за музикално предразположени деца.

Размери на китарата Пейпър Джъмс - 75 х 24 х 3 см.

Ако вземете решение да се направите именно такъв подарък на вашето дете удобно можете да поръчате китарата от онлайн магазина за детски играчки Kristaltoys

Тук също така могат да се видят и други предложения за музикални детски играчки. Разгледайте!

Благодаря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар