сряда, 7 септември 2022 г.

Отново на училище - какво ни трябва за училище ?

 Лятото за поредна година отмина неусетно, остави ни приятни емоции и незабравими моменти, но е време да му кажем ‘чао’. Сега идва есента, а заедно с нея и един от любимите годишни дни на безброй деца и родители - 15 септември!


Време е отново да се приготвим за училище, да напълним раниците с необходимите неща за отлични оценки на нашите деца. 


А ние ще ви помогнем да не забравите нещо важно! Приготвили сме ви един списък, който да следвате при пазаруването на ученически материали и пособия. Ето го и него:

- ученическа раница - разбира се на първо място, тъй като без нея няма как! Ученическата раница е добре да бъде с къса дръжка и с две регулируеми дълги дръжки, да има поне две основни отделения, преден джоб и странични джобове за вода на детето. Хубаво е и да бъде с удобен ергономичен гръб, за да може детето да я носи без да му тежи и да го притеснява.


раници за момчета

раници за момичета


- ученически несесер - има различни видове ученически несесери. Може да изберете празен такъв, мек, с един цип, или да вземете от по-твърдите несесери с няколко отделения, които могат да са както празни, така и напълнени с повечето необходими на децата неща, като химикал, молив, флумастри, гума, ножица, острилка.


- тетрадки - тетрадките трябва да са съобразени с класа на вашето дете и препоръките от учителите - дали да са с квадрати и тесни и широки редове ( за най-малките ) или да са с широки редове ( за по-големите ученици ).

- тетрадка речник - с две полета за немско говорящите и с три за английско говорящите.

- други канцеларски материали - химикали, моливи, цветни моливи и флумастри, боички, четки за бои и чашка за вода, гума, острилка, ножица, пергел, линия, триъгълник и други геометрични фигури, коректор, тиксо, лепило, облечки ( подвързии ), цветни маркери, папки.


Това са основните и най-необходими пособия за учениците. Всичко може да намерите бързо и лесно на www.kristaltoys.com и да направите своята поръчка с един клик! А доставката обикновено отнема само 24 часа!


Подгответе вашите ученици за отличен успех през годината!
Пожелаваме на вас и вашите деца успешна учебна година!


Няма коментари:

Публикуване на коментар