петък, 29 март 2013 г.

Very Bella е новата козметична линия за деца

Very Bella е новата козметична линия за деца на италианската фирма Giochi Preziosi. Тя е насочена към децата и те с удоволствие и голяма родост я посрещат.
С нея малките момиченца имат възможността да се грижат за своя външен вид самостоятелна като разчитат за това вече на собствените си козметични продукти. Козметичните продукти на мама ще бъдат оставени вече на спокойствие. Специалистите от италианската фирма Giochi Preziosi с продуктите на новата козметична линия за деца Very Bella успяват да удовлетворят една отколешна детска мечта – да бъда като мама. Малките момиченца оценяват това и се впускат да реализиат своите фантазии свързани с техният външен вид.
Няколко са продуктите от козметичната линия на Very Bella, които децата могат да използват към момента. Има по-малки и по-големи комплекти козметични подукти. Към по-малките комплекти са Гланц за устни и сенки Вери Белла, Гланц за устни и блестяща пудра с пухче Вери Белла и Гланц за устни Вери Белла.
По-големите комплекти също са няколко. Към тях се отнасят следните варианти - Комплект за маникюр Вери Белла, Комплект за гримиране Вери Белла с шаблони и Комплект за гримиране Вери Белла с шаблони за оцветяване и татуировки. Ех, колко е хубаво да застанеш пред огледалото и да вземеш важното решение как ще изглеждаш. А после е лесно. Вземаш си различните козметични комплекти и си реализираш решението. А когато сме готови вече можем да покажем и на останалите колко добре изглеждаме. Ех, че радостен живот. Поне за някои 
Приятно доставяне на радост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар